mobirise.comBEMUTATKOZÁS

Gyorsan változó világunkban a sikeresség egyik alappillére a naprakész, készség szintű és alkalmazható tudás, ismeretek megléte. Azok a cégek, melyek nem a legkiválóbb munkaerőt alkalmazzák, illetve azok a munkavállalók, akiknek a tudása "elavult" vagy hiányos, egyre nehezebben boldogulnak korunk piacgazdaságában. 

Az iskolarendszerű oktatás és képzés (annak intézményi jellege miatt) nehézkesen, lassan képes csak reagálni azokra a kihívásokra, melyeket a globalizáció, az infokommunikációs technológiák exponenciális fejlődése és általánosságban a XXI. század trendjei támasztanak mind az egyénekkel, mind pedig a vállalkozásokkal szemben. 

A felnőttképzés különböző formái (például OKJ-s képzések a munkaerőpiacról kiesett/kiszorult  személyeknek szervezve), a cégek belső, nem formális képzései ezekre a kihívásokra reagálnak ugyan, ám a piaci igény kielégítésére önmagukban messze nem elegendők. A cégek saját, házon belüli képzései vagy az iskolarendszerű oktatatás hiányosságait kénytelenek pótolni az újonnan felvett munkavállalók esetében, vagy a változó céges infrastruktúra használatához, bevezetett új termékek/szolgáltatásokhoz kapcsolódó szinten tartó kurzusok. Kevés olyan vállalkozás van, amelyik megengedheti magának, és következetesen végzi is az aktív munkaerő folyamatos továbbképzését. 

A Mame CoTraining Kft. ennek a sokrétű, bonyolult szükségletnek a kielégítésére alakult. Tevékenységeink a passzív és aktív munkavállalók kompetenciáinak
fejlesztésétől a vállalkozások egyedi igény szerint összeállított kurzusainak megtervezéséig, megtartásáig magukban foglalnak minden olyan képzést,
melyek segítik a munkavállalókat és a cégeket céljaik elérésében.


KAPCSOLAT:

Email: 
mamecotraining@gmail.com